Over ons | VerhoevenBV

Over ons

Verhoeven BV is de duurzame afvalverwerker in Tilburg en Breda. Als familiebedrijf bieden we met onze producten en diensten al 60 jaar lang duurzame oplossingen voor afvalvraagstukken, thuis en op de werkvloer. We zoeken altijd naar oplossingen waarin mens en milieu centraal staan.

Missie

Bij Verhoeven BV zijn we bewust de beste. We werken heel bewust aan een duurzame, schone toekomst. Waar andere afvalverwerkers stoppen, gaan wij een stap verder. We gaan namelijk altijd voor de beste oplossing, voor onze klanten, partners en eigen mensen. We zijn op missie om de beste en meest duurzame Brabantse afvalverwerker te zijn.

Visie

Samen met particulieren, het bedrijfsleven en de gemeente werken we aan een duurzame en circulaire economie. Een economie waarin geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. We maken het onze omgeving graag zo makkelijk mogelijk om hieraan bij te dragen. Dat doen we met onze innovatieve en duurzame(re) oplossingen.

MVO

We zoeken altijd naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen waarin mens en milieu centraal staan. Óók op onze eigen werkvloer. Zo bieden we werkplekken aan leerlingen met een beperking. Ons bedrijf is een veilige leer- en werkplek waar leerlingen in de praktijk en op eigen tempo kunnen werken aan werkvaardigheden en persoonlijke leerdoelen. Het werk wat ze doen is belangrijk en waardevol. De leerlingen vormen een fundamentele schakel in het proces van circulaire afvalverwerking voor klanten.

Een echt familiebedrijf

Verhoeven BV is een oer-Brabants familiebedrijf, ooit begonnen als transport- en grondverzetbedrijf. Later kwam daar de afvalinzameling en containerservice bij. Nu, 60 jaar later, is Verhoeven BV de duurzame afvalverwerker in Tilburg en Breda. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Wat na al die jaren niet veranderd is? Onze Brabantse nuchterheid en proactieve houding. We denken met je mee, we stropen de mouwen op en gaan voor je aan de slag. En als echte ondernemersfamilie spreken we de taal van de ondernemer, wel zo fijn.

Bekijk hier welke vacatures wij op dit moment hebben.

Vacatures