Verhoeven BV Verhoeven BV Van afval naar grondstof
 
Afvalinzameling | Verhoeven BV

Afvalinzameling

Het is voor bedrijven en particulieren mogelijk om diverse soorten afval bij ons aan te leveren op de vestiging Tilburg of Breda. Ook is er de mogelijkheid om door ons een container te laten plaatsen waar u het afval in kunt storten. Hieronder een overzicht van soorten afval.

 
 
 
 

Bouw- en sloopafval
Afvalstoffen die vrijkomen bij respectievelijk bouwen, renoveren, en slopen van woningen, gebouwen en andere bouwwerken, zoals kunstwerken en wegen.
Download sheet

Bedrijfsafval
Alle proces gerelateerde afvalstoffen
Download sheet

Zuiver puin
Materiaal dat afkomstig is van gesloopte beton- en metselwerkconstructies en/of nieuwbouwprojecten, waarvan de hoofdcomponenten voornamelijk bestaan uit steen of steenachtig materiaal.
Download sheet

Grond
Zuivere grond
Download sheet

Hout
Houtafval bestaande uit resten van samengesteld hout
Gebruikte houten meubelen (geen rotan)
Download sheet
 

Snoeihout
Snoeihout, gras-, en tuinafval. Composteerbaar groenafval wordt door ons afgevoerd naar de groencompostering. Daar wordt het verwerkt tot compost.
Download sheet

Dakleer & Dakgrind
Het bij sloop- en/of renovatiewerken vrijkomend dakleer.
Download sheet

Papier
Al het voorkomende papier- en kartonafval inclusief eventuele aanwezige nietjes, paperclips e.d. Papier- en kartonafval is een grondstof die door ons wordt afgevoerd naar papierfabrieken.
Download sheet

Klein Gevaarlijk afval
Klein gevaarlijk afval wordt weer ingedeeld in verschillende categorie├źn, die allemaal weer een afzonderlijke verwerking eisen. Namelijk de manier van verpakken en vervoeren, daarom is er de mogelijkheid om hierover advies en begeleiding te krijgen door onze servicemanagers.
Download sheet