Duurzaamheid | VerhoevenBV

Duurzaamheid

Bij Verhoeven BV werken we aan een duurzame en circulaire economie. Een economie waarin geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Zo werken we iedere dag weer aan een schonere wereld. Want een duurzamere toekomst begint vandaag.

Van afval naar grondstof

Afval scheidt je het beste bij de bron. Dat is duurzaam en efficiƫnt. Met het inzamelen, bewerken en recyclen van bijna alle soorten afval en het bieden van duurzame oplossingen helpen we onze klanten om zo milieubewust met afval om te gaan. Van onze afvalstromen maken we nieuwe grondstoffen. Zo geven we afval een tweede leven.

 | VerhoevenBV

Voor alles is een (circulaire) oplossing

We gaan graag een stapje verder. Of het nu gaat om het inzamelen, verwerken of recyclen van afvalstromen: we bedenken voor alles een duurzame oplossing. Wij geloven dat we alles kunnen recyclen. En we zoeken daarbij altijd naar een circulaire oplossing op maat waarin mens en milieu centraal staan.

 | VerhoevenBV

Duurzaam transport en groene energie

Afval dat naar onze eindverwerker gaat, vervoeren we zo duurzaam mogelijk. We maken veel gebruik van scheepvaart: efficiƫnter en milieuvriendelijker dan wegtransport. Bovendien zorgen onze perscontainers ervoor dat onze afvalstromen veel minder ruimte in beslag nemen. Dat betekent minder transport en dus minder uitstoot van CO2. En onze energie? Die wekken we natuurlijk zo veel mogelijk duurzaam op met eigen zonnepanelen.

 | VerhoevenBV